REVISEREN

Introductie

Stelt u zich voor dat uw woorden niet alleen gelezen worden, maar dat uw boodschap ook echt 100% binnenkomt bij de lezer. Onze taalexperts staan klaar om uw documenten te transformeren van gewoon naar buitengewoon. Of u nu een zakelijk rapport, academisch artikel of creatieve tekst hebt, wij zorgen ervoor dat uw boodschap helder en krachtig overkomt zonder foutjes.

Reviseren

Oké, er ligt al een vertaling, maar u twijfelt aan de kwaliteit ervan. Dan kan DaVinci het document voor u reviseren. Dat betekent dat we zowel inhoudelijk als taalkundig naar de tekst gaan kijken, allemaal op basis van de brontekst. Elk woord wordt zorgvuldig beoordeeld, niet alleen omwille van de correcte grammatica en een goede flow van de tekst, maar juist ook voor de perfecte nuance en een ijzersterke impact. Een vertaling moet immers niet alleen accuraat zijn, maar ook resoneren met uw doelgroep.

Redigeren

Er ligt een document waarvan de essentie duidelijk is, maar u voelt dat er iets niet helemaal klopt. Er is meer nodig dan alleen een correctie. In dit geval gaan we redigeren. Een redacteur richt zich op het verbeteren van de leesbaarheid en helderheid van de tekst. Onduidelijke passages worden herschreven, overbodige woorden worden geschrapt en de algehele flow van de tekst wordt geoptimaliseerd, zodat de tekst de beoogde doelgroep beter aanspreekt.

Corrigeren en proeflezen

Het verhaal staat, de inhoud klopt en u bent tevreden. Mooi! Maar een écht goed verhaal klopt tot in de puntjes. Logisch dus, dat u er nog een taalkundige check op wilt laten doen. Daar zijn we voor: de laatste halte voor publicatie. Wij zetten alle puntjes op de i en dat kunnen we in elke taal, wat het onderwerp ook is.

Toepassingen

Speeches, scripties, vertalingen, presentaties, onderzoeksrapporten, persberichten, websites, contracten, brochures, social media posts, productbeschrijvingen, nieuwsbrieven. Noem het soort document en we hebben het al eens onder handen mogen nemen.

DaVinci vertaalt onder andere in de volgende talen

Arabisch
Duits
Frans
Nederlands
Oekraïens
Spaans

Chinees
Grieks
Papiamento
Portugees
Thais
Turks

DaVinci vertaalt in alle talen die u kunt bedenken. Staat uw gewenste taal hier niet tussen? Vraag het ons gerust, want we hebben vertalers voor alle talen.

Ontdek de kracht van perfectie in taal, van de finishing touch en laat het een wereld van verschil maken. Vraag vandaag nog een offerte aan en we maken graag een voorstel op maat.

Inventum

INVENTUM

“Met DaVinci hebben we een jarenlange relatie. Door de groei van ons bedrijf maken ze inmiddels onze volledige handleidingen. Dat betekent dat ze schrijven, natuurlijk vertalen en ook het DTP werk verzorgen. De handleidingen worden precies zo opgemaakt zoals wij gewend zijn, in alle benodigde talen.”

DAVINCI VERTAALT ONDER ANDERE VOOR: